<strong><em>En grøn væg uden vedligeholdelse​​​​​​​</em></strong>

En grøn væg uden vedligeholdelse​​​​​​​

Det er kun fantasien der sætter grænser...

Mos er et iøjnefaldende naturprodukt, som skaber opmærksomhed i en hver indretning.
Du vil blive overrasket over hvor mange muligheder der er med mos, og hvor mange måder det kan bruges på. 
Alt er muligt med mos, hvorfor ikke gøre en kedelig væg til en iøjnefaldende del af indretningen, og på den måde bringe naturen indenfor. Man kan lave hele vægge, store eller små rammer med specielle design, evt. med dit logo eller motiv, og det kan opsættes i både små og store rum.
 

 

 

  

   

Hvorfor vælge en mosvæg:

Mos er et godt alternativ til en levende plantevæg, hvis man ønsker et grønt miljø. Mos kan placeres alle steder, da det ingen krav har til lysforhold og vedligeholdelse.
Med en mosvæg har du muligheden for at skabe dit helt eget kunstværk evt. med dit eget logo eller motiv, og du kan være sikker på, at det er noget der vil blive lagt mærke til, både af ansatte og kunder.
 

 

 

 

 

Hvad består en mosvæg af:

Mos er et 100% naturmateriale, som stammer fra syd Europa.
Mosset der bruges, er mumificeret, hvilket vil sige at det er behandlet med et miljøvenligt bionedbrydeligt konserveringsmiddel, som erstatter fugtigheden i mosset, og dermed forlænger mossets holdbarhed.
Samtidig har konserveringsmidlet også en brandhæmmende effekt, hvilket kræves i dag, i forhold til brændsikkerheden i offentlige rum.
 

Hvor kan du have mosvæg:

Mos kan bruges overalt i indretningen, herunder steder hvor der intet dagslys er, det vil sige stede hvor det kan være svært at få levende planter til at gro og trives.
De bedst mulige forhold for mos er en luftfugtighed på under 70 % og en temperatur over 10 ° C.
Mosvægge og billeder kan monteres på stort set alle overflader, da de ikke vejer ret meget. 
 

 

Vedligeholdelse:

Mosvægge kræver meget lidt vedligeholdelse, en let tur med en forstøver og en støvkost regelmæssigt er nok. Man skal dog være lidt omhyggelig når det gøres, da mos er et naturprodukt, og kan gå fra hinanden, hvis man er for hård.  
 

 Vil du høre mere om mosvægge? 

 -kontakt FloraDin for en snak om mulighederne.